Nekan Acentesi İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Müdürlüğünü Ziyareti

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uluslararası Öğrenci Müdürlüğü Müdürü Doç. Dr. Arda Öztürkcan, Koordinatörü Umedjon Haitmurodov ve Uzmanı Mohammad Rahimi Nekan Acentesi ekibi ile görüştüler.

Nekan Acentesi eğitimini Türkiye'de devam etmek isteyen uluslararası aday öğrencilerin üniversitelerdeki kabul ve kayıt süreçleri ile ilgili danışmanlık hizmeti vermektedir.

Yapılan görüşmede 2021-2022 akademik yılı için uluslararası öğrencilerin alımı ile ilgili uluslararası öğrenci müdürlüğü tarafından hazırlanan iş birliği sözleşmesi imzalandı.