İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Uluslararası Uygulamalı Sosyal Bilimler Kongresi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi tarafından 10-11 Mart 2022 tarihleri arasında Uluslararası Uygulamalı Sosyal Bilimler Kongresi gerçekleştirilecek.

igü ubf kongre

Uluslararası Uygulamalı Sosyal Bilimler Kongresi’nin temel amacı, sosyal bilimler alanında gerçekleştirilen özgün akademik çalışmaları bilim insanlarının paylaşımına sunmak ve iş birliği ortamları oluşturmaktır. Kongre kapsamında, sosyal, ekonomik ve çevre temalarını esas alan Sürdürülebilirlik kavramı ile ilişkili teorik ve uygulamalı bilimsel çalışmalara yer verilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.