İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Müdürlüğü'nün Askuni Acentesi Ziyareti

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uluslararası Öğrenci Müdür Yardımcısı Alkan KOTRO  ve Uluslararası Öğrenci Danışmanı Muhammed Yusuf YAHYA Askuni Acentesi'nin ekibi ile görüştü.

Ziyaret 24.11.2021 tarihinde, Eğitim Danışmanlık Askuni Acentesi'nin ofisinde gerçekleşti.

Yapılan görüşmede uluslararası öğrencilerin alımı ile ilgili olan iş birliğimizin güçlendirilmesi hususunda yeni stratejiler hakkında görüşüldü. Görüşmenin sonunda geçtiğimiz dönemlerdeki katkılarından dolayı teşekkür ederek, İGÜ tarafından plaket verildi ve anı fotoğrafı çekildi.