İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Müdürlüğü UDEF ziyareti

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Müdürlüğü UDEF ziyareti

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Müdürlüğü, Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) 23.03.2021'de binasında ziyaret etti.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uluslararası Öğrenci Müdürü Doç. Dr. Arda Öztürkcan ve Muhammet Rahimi, UDEF Başkanı Dr. Mehmet Ali Bolat ile birlikte görüştüler.

UDEF çatı kuruluşu olarak kendisine bağlı 68 uluslararası öğrenci derneği ve 21 ilde bulunan iş birliği çalışmaları ile ülkemizin 75 şehrinde 60 bin misafir öğrenciye, yurt dışında da onlarca partner kuruluşla binlerce insana temas eden büyük bir organizasyon haline gelmiştir.

Yapılan görüşmede uluslararası öğrencilerin sorunları ve çözüm yolları konuşuldu. Derneğin faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı, UOM faaliyetleri ve İGÜ öğrencileri ile ilgili bilgiler paylaşıldı. UOM ve UDEF gelecek faaliyetlerde iş birliği yapmaya karar verdi. Görüşmenin sonunda İGÜ tarafından plaket verildi ve anı fotoğrafı çekildi.