İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Müdürlüğü Turkey Study Center Ziyareti

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Müdürlüğü, Turkey Study Center Kurumu 09.12.2021'de binasında ziyaret etti.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörü Umedjon HAITMURODOV ve Uluslararası Öğrenci Ofisi Uzmanları Muhammed Yusuf YAHYA ve Melek KURT, Turkey Study Center ekibi ile birlikte görüştüler.

Turkey Study Center (TSC), uluslararası öğrencilere Türkçe öğretmek, uluslararası öğrencilerin üniversitelere kazandırılması ve uluslararası öğrencilere hazırlık kursları düzenlemek amacıyla Temmuz 2015'te Akademi Türkçe adı altında kurulmuştur.

Yapılan görüşmede kurumda eğitim gören uluslararası öğrencilere İstanbul Gelişim Üniversitesi hakkında sunum yapılmıştır. Üniversitemizde alabilcekleri fırsatlar burslar ve kayıt süreci ile ilgili bilgi verildi. Görüşmenin sonunda İGÜ tarafından Turkey Study Center ekibine sertifika verildi.