İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Müdürlüğü Tacikistan Paragon Acentesi Ziyareti

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Müdürlüğü Tacikistan'da Paragon Acentesini ziyaret etti.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uluslararası Öğrenci Müdürlüğü Koordinatörü Umedjon Haitmurodov, Paragon Acentesi CEO'su Abbos Kurbonov ile görüştü.

Görüşmeye gelen Paragon acentesi, Tacikistan'da kurulan ve günümüze kadar süregelen bir acentedir. Eğitimine Türkiye'de devam etmek isteyen uluslararası aday öğrencilerin, üniversitelerdeki kabul ve kayıt süreçleri ile ilgili danışmanlık hizmeti vermektedir.

Yapılan görüşmede uluslararası öğrencilerin alımı ile ilgili olan iş birliğimizin güçlendirmesi hususunda yeni stratejiler görüşüldü. Birlikte geçirdiğimiz süreye ve bizlere katkılarından dolayı teşekkür etmek için İGÜ ailesi olarak görüşme sonunda kendilerine plaket takdim edip, anı fotoğrafı çektirildi.