İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Müdürlüğü StudyGo Acentesi Canlı Yayın

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Müdürlüğü StudyGo Acentesi ile birlikte 11/05/2021 tarihinde uluslararası öğrenci canlı yayını gerçekleştirdi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uluslararası Öğrenci Müdür Yardımcısı Dana Kalawi, StudyGo Acentesinden Ahmed Fidancı ile birlikte yaklaşık 60 aday öğrenci ile birlikte bir araya geldi.

Gerçekleştiren canlı yayında uluslararası aday öğrencilerin Türkiye'de ve özellikle İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde okuma koşulları, başvuru süreci ve burs olanakları hakkında bilgilendirme yapıldı.