İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Dergisi TÜBİTAK ULAKBİM TR Dizin'de İndekslendi!

Yayınevimiz tarafından 2017 yılından itibaren yılda üç kez düzenli olarak yayınlanan İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi (İGUSABDER), 2020 yılı itibari ile Türkiye'nin en saygın indeksi olan TÜBİTAK ULAKBİM TR Dizin'de indekslenmeye başlamıştır. Bu dergi ile İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından TR Dizin'de indekslenen dergi sayısı ikiye çıkmıştır. Bilindiği gibi, 2014 yılından itibaren düzenli olarak yayınlanan İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi (İGUSBD), 2015 yılından itibaren ise TR Dizin'de indekslenmeye başlamıştır.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Abdulkadir GAYRETLİ'ye bu güzel haber için teşekkür ederiz. Dergi Sahibi Rektörü Prof. Dr. Burhan AYKAÇ'A ve Rektörlüğe, Dergi Yayın Kurulu'na, Editör Yrd. Doç. Dr. Abdullah Yüksel BARUT'a, Editör Yardımcıları Prof. Dr. Rıfat MUTUŞ ve Prof. Dr. S. Arda ÖZTÜRKCAN'a, Yazı İşleri Müdürlüğü'ne, Bilimsel Danışma Kurulu'na, hakemlere, yazarlara ve okuyuculara teşekkür ederiz.

Dergimizin ulusal ve uluslararası indekslere başvuruları devam edecektir.