İstanbul Gelişim Üniversitesi Bahçeşehir Uluslararası Gökkuşağı Okulu Öğrencilerini Ağırladı

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Bahçeşehir Uluslararası Gökkuşağı öğrencilerini kampüsümüzde ağırladı.

28.02.2022 tarihinde Bahçeşehir Uluslararası Gökkuşağı Okulu öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesi kampüsünü ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Nail ÖZTAŞ, Mehmet Akif Ersoy salonunda gezi programlarına başlamadan önce Bahçeşehir Uluslararası Gökkuşağı Okulu öğrencilerimize "Hoş Geldiniz Konuşması" yaptı.

Rektörümüzün konuşmasının ardından öğrenciler çeşitli bölümlerden hocalarımız ve araştırma görevlilerinin sunumlarıyla programlarına devam ettiler.

Gezi programının son adımı olarak Uluslararası Öğrenci Ofisi ekibi ile birlikte fakültelerimizin birçok laboratuvarını ve atölyesini ziyaret ettiler.