İstanbul Gelişim Üniversitesi Bahçelievler Uluslararası Gökkuşağı Okulu Öğrencilerini Ağırladı

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Bahçelievler Uluslararası Gökkuşağı öğrencilerini kampüsümüzde ağırladı.

24.03.2022 tarihinde Bahçelievler Uluslararası Gökkuşağı Okulu öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesi kampüsünü ziyaret etti.

Öğrenci Dekanı Öğr.Gör. Ibrahim Halil YAŞAR, Oditoryum konferans salonunda gezi programlarına başlamadan önce Bahçelievler Uluslararası Gökkuşağı Okulu öğrencilerimize "Hoş Geldiniz Konuşması" yaptı.

Dekanımızın konuşmasının ardından öğrenciler Uluslararası Öğrenci Müdürlüğünden Uluslararası Öğrenci Uzmanı Yusuf Muhammad YAHYA okul tanıtım sunumu ile programlarına devam ettiler.

Gezi programının son adımı olarak Uluslararası Öğrenci Ofisi ekibi ve
çeşitli bölümlerden hocalarımız ve araştırma görevlilerinin ile birlikte fakültelerimizin birçok laboratuvarını ve atölyesini ziyaret ettiler.