Harmony Acentesi İGÜ Kampüs Ziyareti

Harmony Acentesi İGÜ Kampüs Ziyareti

Harmony Acentesi, 18.08.2021 tarihinde İstanbul Gelişim Üniversitesi'ni ziyaret ederek Uluslararası Öğrenci Müdürlüğü ekibi ile birlikte kampüsleri gezmişlerdir.

Ziyaretlerine Uluslararası Öğrenci Müdürlüğüne uğrayarak başlayan Harmony Acentesine, daha sonra Uluslararası Öğrenci Müdürlüğü Koordinatörümüz Umedjon Haitmurodov tarafından üniversitemiz hakkında sunum yapılmıştır.

UOM Müdür Yardımcımız Alkan Kotro ve Uluslararası Öğrenci Danışmanlarımız Yusuf Yahya ve Merve Yurtseven acente ekibi ile birlikte m
ühendislik ve mimarlık, diş hekimliği, sağlık bilimleri ve güzel sanatlar fakültelerimizi, Tower'ı, kütüphanelerimizi ve yüksekokullarımızı gezmişlerdir. Fakültelerimizdeki laboratuvarları ve atölyeleri gezerken ilgili öğretim üyelerimiz ve Koordinatörümüz Umedjon Haitmurodov  tarafından bölümler hakkında gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.

Ziyaretin sonunda kendilerine teşekkür etmek için koordinatörümüz tarafından plaket takdim edilip, anı fotoğrafı çekilmiştir.