İstanbul Gelişim Üniversitesi Al-Nahda Milletlerarası Okulu Öğrencilerinin Mezuniyetine Ev Sahipliği Yaptı!

Al-Nahda Milletlerarası Okulu öğrencileri, iyi bir gelecek planlaması için attıkları ilk adım olan mezuniyet törenlerini İstanbul Gelişim Üniversitesi Tower binası, Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu'nda gerçekleştirdiler.

30.06.2022 tarihinde yapılan mezuniyet töreni program akışı esnasında Uluslararası Öğrenci Müdürlüğü, Müdür Yardımcısı Sayın Dana Kalawi yaklaşık 350 katılımcıya üniversitemizi tanıtan kısa bir konuşma yaparak, mezun olan 52 öğrenciyi tebrik etmiştir.

Yemen Büyükelçiliği, Kültür ve Eğitim Bakanları ve Şura Meclisinden gelen üyelere de katkılarından dolayı teşekkür eder, mezun olan öğrencileri tebrik eder ve eğitim hayatları boyunca başarılarının daim olmasını dileriz.