StudyFans Acentesi İGÜ Kampüs Ziyareti

UÖM HABER

Modern School okul öğrencileri StudyFans Acentesi ile birlikte, 14.12.2021 tarihinde İstanbul Gelişim Üniversitesi'ni ziyaret ederek Uluslararası Öğrenci Müdürlüğü ekibi ile birlikte kampüsleri gezmişlerdir.

Ziyaretlerine Uluslararası Öğrenci Müdürlüğü'ne uğrayarak başlayan Studyfans Acentesi ve Modern School okul öğrencileri
 Uluslararası Öğrenci Müdürlüğü Koordinatörü Umedjon HAITMURODOV ve  Uluslararası Öğrenci Danışmanları Merve YURTSEVEN ve Shahryar AMIRI ile birlikte Mühendislik ve Mimarlık, Diş Hekimliği, Sağlık Bilimleri ve Güzel Sanatlar Fakültelerimizi, Tower'ı, kütüphanelerimizi ve Yüksekokullarımızı gezmişlerdir.

Fakültelerimizdeki laboratuvarları ve atölyeleri gezerken ilgili öğretim üyelerimiz ve Koordinatörümüz Umedjon Bey tarafından bölümler hakkında gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.

Ziyaretin sonunda ise, koordinatörümüz tarafından J Blok Oditoryum alanında üniversitemizin tanıtım sunumu yapılmıştır.

Düzenleme Tarihi: 14 12 2021