İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Müdürlüğü'nün Marifet Acentesi Ziyareti

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uluslararası Öğrenci Müdürlüğü Koordinatörü Umedjon HAITMURODOV ve Uluslararası Öğrenci Müdür Yardımcısı Dana KALAWI Marifet Acentesi'nin CEO'ları Raghda Hanım ve Hasan Bey ile görüştü.

Ziyaret 23.11.2021 tarihinde, Eğitim Danışmanlık Marifet Acentesi'nin ofisinde gerçekleşti.

Yapılan görüşmede uluslararası öğrencilerin alımı ile ilgili olan iş birliğimizin güçlendirilmesi hususunda yeni stratejiler hakkında görüşüldü. Görüşmenin sonunda geçtiğimiz dönemlerdeki katkılarından dolayı teşekkür ederek, İGÜ tarafından plaket verildi ve anı fotoğrafı çekildi.