İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Müdürlüğü Bahar Group Acentesi ziyareti

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Müdürlüğü, Eğitim Danışmanlık Bahar Group Acentesi 07.04.2021 tarihinde ofisinde ziyaret etti.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uluslararası Öğrenci Müdürlüğü Koordinatörü Umedjon Haitmurodov ve Uluslararası Öğrenci Müdür Yardımcısı Alkan Kotro, Bahar Group CEO'su Basel Madoun ile birlikte görüştüler.

Bahar Group acentesi 2013'de kurulmuş olup, eğitimine Türkiye'de devam etmek isteyen uluslararası aday öğrencilerin üniversitelerdeki kabul ve kayıt süreçleri ile ilgili danışmanlık hizmeti vermektedir.

Yapılan görüşmede uluslararası öğrencilerin alımı ile ilgili olan iş birliğimizin güçlendirilmesi için yeni stratejiler hakkında görüşüldü. Görüşmenin sonunda geçirdiğimiz dönemlerden ve bizlere katkılarından dolayı teşekkür etmek için İGÜ tarafından plaket verildi ve anı fotoğrafı çekildi.