İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Müdürlüğü UDEF ziyareti

UOM HABER

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Müdürlüğü, Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) 23.03.2021 tarihinde binasında ziyaret etti.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uluslararası Öğrenci Müdürü Doç .Dr. Arda Öztürkcan ve Muhammet RAHİMİ, UDEF Başkanı Dr. Mehmet Ali Bolat ile birlikte görüştüler.

UDEF çatı kuruluşu olarak kendisine bağlı 68 uluslararası öğrenci derneği ve 21 ilde bulunan işbirliği çalışmaları ile ülkemizin 75 şehrinde 60 bin misafir öğrenciye, yurtdışında da onlarca partner kuruluşla binlerce insana temas eden büyük bir organizasyon haline gelmiştir.

Yapılan görüşmede uluslararası öğrencilerin sorunları ve çözüm yolları konuşuldu. Derneğin faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı UOM faaliyetleri ve İGÜ öğrencileri ile ilgili bilgiler paylaşıldı. UOM ve UDEF gelecek faaliyetlerde İşbirliği yapmaya karar verdi.

Görüşmenin sonunda İGÜ tarafından plaket verildi ve anı fotoğrafı çekildi.

Düzenleme Tarihi: 25 03 2021