Uluslararası Öğrencilerin Dikkatine

2. Duyurular

Uluslararası Öğrencilerin Dikkatine

10-16 şubat 2020 tarihinde ders kayıtlarınızı OBİS üzerinden yapabilmeniz için sisteminizin kapalı olmaması gerekmektedir. Sistemi (OBİS) kapalı olan öğrenci ders kayıt sürecinde ders seçimi yapamayacaktır. Ders kayıt işlemi süreci başlamadan önce bankadan alınan dekont ile üniversitenin finans biriminden ödeme işlemlerinizi tamamlamanız gerekmektedir.

Ödeme yapan birinci sınıf öğrencisinin ders kaydı otomatik yapılmaktadır. Ancak 2,3 ve 4. sınıf öğrencileri ders kaydını sistemlerinden bireysel olarak yapmalıdır. Hazırlık okuyan öğrenci yeterlik sınavından başarılı olduğunda 2,3 ve 4. sınıf ise ders kaydını öğrenci yapmalıdır.

(E-mail ve telefon numaranız güncel değil ise öğrenci işlerinden güncelleyin.)